Resultat og Engagement

 

Skab lederudvikling som virker – bryd en skidt statistik
Langt under halvdelen af de ledere, som deltager på lederkurser får et så stort udbytte, at det retfærdiggør investeringen. Alligevel afholdes hvert år kurser for millioner. Kurser med gode evalueringer og ringe udbytte.

I kan få en mærkbar styrkelse af ledelseskraften, fordi deltagerne løser reelle opgaver med inspiration fra udvalgte teorier og relevante modeller. De kan bl.a. få hjælp til at håndtere dilemmaet om både at være resultatskabende og samtidig motivere til en langvarig ekstraordinær indsats. Teorier og modeller kan vælges på baggrund af erfaringerne fra bl.a. et prisvindende action-learning program og de skræddersyede kurser i flere end 20 lande. Men hvert program skræddersyes til at dække den enkelte kundes behov.

Byg en stærk ledergruppe.
Få assistance til at bygge dit lederteam, hvor medlemmerne både tager ansvar for egen funktion og bidrager til hele enhedens succes.

Sparring
Få en sparringspartner, der selv har erfaring som chef på højeste niveau, og som har hjulpet mange – rigtig mange ledere med at løse selv fastlåste problemstillinger.

 

 

Få en uforpligtende snak.
Kontakt Peter Møller
+45 2757 6767
pm@impactt.dk