Org. udvikling med kant

For den erfarne og lidt utålmodige HR leder og partner,
som gerne vil se resultater. Du får et spændende mix af:

Involverende præsentationer givet af eksperter med både viden og holdning.
Præsentationer som give dig mulighed for at bruge: Globale undersøgelser, teoretiske modeller og læring fra internationale virksomheder.

Workshops med 15 erfarne kolleger.
For at give dig størst muligt udbytte af præsentationerne, laver vi en række workshops med overskriften: Sådan kan vi:

  1. Designe nye HR-systemer, så de giver mest værdi.
  2. Styrke eksekveringskraft
  3. Få langt større effekt af lederuddannelserne.
  4. Identificere mest værdiskabende HR-aktiviteter.
  5. Styrke innovation.
  6. Bidrage til at lave den mest effektive organisationsstruktur.

Sparring med en erfaren HR-chef og konsulent
Som erfaren HR leder/partner har du sikkert været på en del kurser og fået en masse inspiration. Men hvor ofte får vi mulighed og assistance til at omsætte inspiration til resultat. Det får du her.
Du får et klippekort til to sparringsrunder. Jeg håber, du kan drage fordel af min erfaring som: HR-chef på topniveau, internationalt arbejdende konsulent, og sparringspartner for flere end 200 chefer til at løse dine væsentligste opgaver.

Tid, Sted og Pris
30-31 maj Marriott København
22-23 sep Marriott København

18750 DKK + moms


Indhold

Modul I

HR – Globale trends – Bedre HR systemer (30 maj Marriott)
Globale trends
Kim Domdal partner i Deloitte præsenterer og diskuterer nøglebudskaber fra en af de mest omfattende globale HR-undersøgelser. Du får et solidt indtryk af, hvilken indvirkning disse trends kan få på dit arbejde.


HR-systemer styrker og svagheder.
Hvorfor har så mange HR systemer en så begrænset effekt, og findes der alternativer?
Præsentationen gives af Vice President Claus Hasselbalch Novo Nordisk. Claus har mere end 15 års erfaring i udvikling og gennemførelse af globale HR-systemer. Han kender om nogen både fordele og begrænsninger ved den måde, vi laver HR-systemer på .
Workshop: Bedre HR systemer
Hvorledes kan vi på baggrund af bl.a. Claus’ indlæg designe og implementere HR-systemer, så de får en langt større effekt, end de har i dag.

claus hasselbalch

Modul 2

Eksekvering & Innovation (31 maj Marriott)

Workshop: Hvordan kan HR styrke eksekveringskraft
Mange virksomheder har fået nye strategier det seneste år. Men nøglen til succes ligger lige så ofte i eksekveringen som i indholdet af strategierne. Hvad er de hyppigste årsager til, at eksekvering fejler, og hvorledes kan HR styrke eksekveringskraften.

Workshop: Styrk Innovation
I workshoppen arbejder du med Anders Hvid (som bl.a. er forfatter til bogen ”Forstå Fremtiden”). Opgaven er: Hvordan HR kan styrke innovationsevnen i virksomheden?
Vi diskuterer også: Har din virksomhed styr på den teknologiske udvikling? Hvordan den vil påvirke jeres industri, eksistensgrundlag eller forretningsmodel? Og vil jeres virksomhed i tide opdage de ekspotentielle vækstmuligheder?

anders hvid

Modul 3

Gør lederudvikling til en god investering (22 september Marriott)

Præsentation: Gør lederudvikling til en god investering
Flere undersøgelser viser, at kun ca. 15% af alle deltagere på lederudviklingsprogrammer får et så stort udbytte, at det retfærdiggør investeringen. – Hvordan kan vi gøre det bedre?:
Vestas har om nogen oplevet dramatiske ned-og opture de seneste år. Vice President Peter Christensen Vestas præsenterer, hvorledes Vestas trods de store omvæltninger – eller måske på grund af dem har øget udbyttet af lederudvikling markant.

Workshop: Sådan identificeres de mest værdiskabende HR-aktiviteter
Det er snart tid til at sætte mål for det kommende år; men hvordan identificerer vi de HR aktiviteter, som vil bidrage mest til opnåelse af de forretningsmæssige mål?
Du får mulighed for at træne i brugen af et værktøj, som jeg har udviklet på baggrund af erfaringerne fra flere end 300 organisational audits med alle topledere i Novo Nordisk og efterfølgende flere 400 organisationsstrategier i danske og internationale virksomheder.

peter christensen

Modul 4

Organisation – Design & strategi (23 september Marriott)

Præsentation: En effektiv måde at designe organisationer på
Flere og flere erfarne HR-ledere og specialister inddrages i organisationsændringer – ikke kun efter de er besluttet, men også før det besluttes, hvordan den fremtidige strukturen skal se ud. Hvordan kan vi bedst bidrage til at kvalificere beslutningen? Er der ”En checkliste med 10 punkter”, man bør gennemgå, før man beslutter sig. En liste som sikrer, strukturen styrker evnen til at nå mål og omsætter medarbejdernes kompetencer til konkurrencemæssige fordele.

signe vikkelsø II
Workshop: Organisational Design
Sådan kan vi bruge teorier og modeller til at skabe mere effektive organisationer. Her får du mulighed for at afprøve teorierne på din egen organisation. Du analyserer bl.a. fordele og svagheder ved den eksisterende struktur. Du udarbejder konkrete forslag til at forbedre struktur– samt til den måde I gennemfører organisationsændringer på.

Sparring

Du tilbydes to sparringssessioner, hvor vi one-on-one kan diskutere, hvordan du kan bruge modeller, resultater fra workshops…..til at løse dine væsentligste opgaver.
Du kan imidlertid have behov for sparring allerede før den første kursusdag. Derfor kan du aftale sparring lige så snart, du har tilmeldt dig kurset.
Det er sparring med en HR-chef og konsulent, som kender kravene til resultater – Ikke “Hvad-synes-du-selv samtaler”.

Tilmelding

pm@impactt.dk eller ring +45 2757 6767
Der er kun 16 pladser og forløbet afholdes  kun een gang i 2016

Organisationsudvikling med en skarp kant

Få en uforpligtende snak.
Kontakt Peter Møller
+45 2757 6767
pm@impactt.dk