Om Impactt

IMPACTT ApS blev grundlagt i 2005 af to personalechefer fra Novo gruppen: Jesper Allentoft og Peter Møller. I dag drives Impactt af Peter Møller. Peter er uddannet officer fra Flyvevåbnets Officersskole og psykolog fra Københavns Universitet.

Han har en solid ledelseserfaring. Indledningsvis som officer senere gennem mere end 10 års internationalt arbejde som personalechef i Novo Nordisk.

Her udviklede og implementerede Peter globale medarbejderundersøgelser og lederudviklingsforløb og var ansvarlig for global organisationsudvikling. Han har gennemført flere end 300 organizational audits/reviews med alle direktører. Målet var at sikre, at alle direktører havde en målrettet organisationsstrategi, som styrkede områdets evne til at nå sine forretningsmål.

Peter var med på det action learning projekt, der i 2003 vandt prisen for det mest innovative og indbringende projekt. Samme år var han projektleder for den HR-strategi, der vandt Workforce Magazine’s pris for bedste globale HR-strategi foran blandt andre General Electric og Coca Cola.

Han har som konsulent i Impactt bl.a. :

  • Arbejdet med lederudvikling i Benin, Brasilien, Chile, Egypten, Finland, Holland, Kina, Norge, Sverige, Tunesien og USA.
  • Gennemført EU-sponseret stressprojekt.
  • Arbejdet med produktivitets- og kundetilfredshedsprojekter.
  • Gennemført flere end 50 kompetencegivende kurser for HR chefer og konsulenter.
  • Været sparringspartner for chefer på alle niveauer – også i forbindelse med outplacement.
  • Givet et stor antal foredrag og været ordstyrer på konferencer.

Få en uforpligtende snak.
Kontakt Peter Møller
+45 2757 6767
pm@impactt.dk